Sponsori

***Multumim sponsorului SC.IVACO REX.SRL care a oferit cadori pentru copiii din cadrul clubului nostru cu ocazia Sfintelor Sarbatori de Pasti, o actiune care a adus multa bucurie, satisfactiea muncii depuse, precum si puterea, taria de a merge mai departe pe acest drum care este un drum lung si nu chiar usor.


***Daca doriti sa sprijiniti activitatea Clubului Sportiv Jishin-Do, care are ca scop formarea culturii sportive, precum si pentru promovarea unui mod de viata sanatos prin practicarea Artelor martiale, puteti sa donati cei 2% din impozitul pe venit anual.

Detalii

Acte necesare:

Copie dupa FISA FISCALA privind impozitul pe veniturile din salasii pentru anul precedent;

Declaratia 230 - Cerere privind destinatia sumei reprezentand pana la 2% din impozitul pe venitul anual si deducerea cheltuielilor efectuate pentru economisirea in sistem colectiv pentru domeniul locativ

Se completeaza de contribuabilii care realizeaza venituri din salarii si asimilate acestora si doresc ca o suma din impozitul anual sa fie destinata pentru sponsorizarea organizatiilor nonprofit. Se poate nominaliza o singura entitate nonprofit sau unitate de cult.

Se completeaza de mana, in doua exemplare, din care unul ramane la contribuabil.

Cererea se depune direct la registratura organului fiscal sau la oficiul postal, prin scrisoare recomandata.