Clubul Sportiv Jishin-Do


***Suntem oare în stare să depaşim provocările vieţii ?

***O abilitate cu care se nasc puţini, ”Încrederea în sine”. Încrederea în sine se dobandeşte, se învaţă, se pastrează.

***Ce este acesta încredere de sine?

Încrederea de sine înseamnă autoaprecierea, conştientizarea potenţialului propriu, valorizarea propriei persoane, o atitudine pozitivă.

***Să învăţăm să ne cunoaştem, să ne descoperim potenţialul mental şi fizic, să le dezvoltăm şi să le cultivăm prin practicarea Artelor Marţiale.

***Artele Marţiale nu înseamnă violenţă - înseamnă dezvoltarea unei conştiinte superioare, în armonie cu mediul înconjurător şi autocontrol realizat prin exerciţii fizice şi mentale.


Exercitiu demonstrativ

Exarcitiu demonstrativ al Clubului Sportiv Jishin-Do din data de 13 Mai 2011 organizat la Centrul de Afaceri cu ocazia expozitiei de arme si articole de pescuit sub egida Gun & Fun.


 Exercitiu demonstrativ

Exarcitiu demonstrativ al Clubului Sportiv Jishin-Do din data de 08 Iulie 2012 organizat In Parcul Copiilor din Timisoara, actiune desfasurata pentru promovarea unui mod de viata sanatos, prin practicare Artelor Martiale.


 

Competitii sportive

In data de 11.12.2011, la Timisoara, in Sala Polivalenta Constantin Jude a avut loc Gala Jubiliara "20 de ani de la prima editie a Cupei Romaniei" si Campionatul National/Cupa Romaniei FRKAMA 2011.


 

Cu aceasta ocazie Clubul Sportiv Jishin-Do impreuna cu alte cluburi de Karate din Timisoara, dar si alte Arte Martiale, au inviorat atmosfera cu exercitiile demonstratve executate de tinerii elevi, care au dovedit mult curaj, incredere in sine si o buna pregatire, drept pentru care, pe aceasta cale ii felicitam .

Gala Nationala F.R.K.A.M.A. - Cupa Romaniei – F.R.K.A.M.A. J.S/K.A.

  Timisoara - 11 Decembrie

Elevi care au fost remarcati ca fiind buni sportivi au optinut la aceste competitii urmatoarele premii si au fost medaliati dupa cum urmeaza:

-Stefania Sturza:   -  Locul III la Cupa Romaniei FRKAMA 2011

-Denisa Mitrea:      - Locul III la Cupa Romaniei FRKAMA 2011

                            - Locul III la  Campionatul National FRKAMA 2011


Clubul Sportiv Jishin-Do Sus in pagina.

Login Form

Search

Who's Online

We have 3 guests and no members online